/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ion Ceban, despre petrecerea președintelui de la Condrița: „Nu a bătut nicidecum la buzunarul oricărui cetățean”

26 iulie 2017, ora 12:32

Iritat de întrebare, purtătorul de cuvânt al președintelui a venit cu o replică. „Niciun eveniment personal nu este interzis prin lege, inclusiv la reședința de stat. Să presupunem că acest eveniment a avut loc, el nu a bătut nicidecum la buzunarul oricărui cetățean, dar schemele lui Chirtoacă și Gamrețchi au lovit buzunarul fiecărui locuitor din Chișinău și bugetul primăriei”, a dat replică Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

Amintim că, pe data de 22 iulie curent, Igor Dodon a sărbătorit cumetria mezinului familiei la reședința de stat. Și Procuratura anticorupție s-a autosesizat pe marginea evenimentului privat, organizat la vila prezidențială. Procurorul Viorel Morari a declarat pentru TV8, că verifică evenimentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram