/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Situația drumurilor din capitală, discutată cu ușile închise la CMC. Ceban: „Situația e gravă”

missing
26 iulie 2017, ora 13:14

Ion Ceban, reprezentant al fracțiunii PSRM în cadrul Consiliului Municipal Chișinău s-a declarat împotriva acestei decizii, totuși, după mai bine de o oră de dezbateri, ședința a fost închisă.

„Alte propuneri decât Moldovanu și Munteanu (n.r. numirea în funcție a viceprimarilor propuși de Chirtoacă), pentru municipiu Dorin Chirtoacă nu are. Acum audiem cu ușile închise schemele cu reparația drumurilor, deși a fost solicitarea mea personală ca aceste audieri să fie deschise. Situația e și mai gravă decât presupuneam și informațiile pe care le aveam”, a scris Ion Ceban ulterior pe pagina sa de Facebook.

Din discuțiile anterioare, bănuim că va fi dezbătut faptul că pavajul este înlocuit cu unul de proastă calitate pentru a se putea câștiga bani din asta, că drumurile nu sunt făcute calitativ și că, în urma mai multor scheme frauduloase, ar dispărea bani din bugetul alocat. Menționăm că, tot astăzi, ar fi trebuie numiți în funcție viceprimarii propuși de edilul Dorin Chirtoacă, însă în urma votului celor prezenți, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram