/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Azi la ora 19.45 ai „WatchDog”. Se va discuta despre contractul semnat cu Tiraspolul privind procurarea energiei

missing
26 iulie 2017, ora 15:12

„Astăzi la WatchDog discutăm despre noul contract cu MoldGRES privind procurarea energiei, despre finanţarea separatismului și datoria la gaz. Am primit răspunsuri de la Ministerul Economiei, Procuratură şi SIS. Explicăm problema şi descriem soluţiile”, a menționat Sergiu Tofilat.

Invitații emisiunii vor fi Victor Parlicov, expert în energetică la IDIS Viitorul şi Tudor Şoitu, ex-vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Amintim că, autoritățile de la Chișinău au anunțat că 70 la sută din necesarul de energie pentru Republica Moldova va fi asigurată de la Kuciurgan, în timp ce restul de 30%, va veni de la furnizorul ucrainean, DTEK, cel care a câștigat în aprilie licitația anunțată de Ministerul Economiei.

Emisiunea o puteți urmări AICI, începând cu ora 19.45.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram