/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Sheriff a remizat cu Karabach. Partida retur va avea loc pe 1 august la Tiraspol

missing
26 iulie 2017, ora 18:06

Antrenorul Sheriff-ului, Roberto Bordin, a luat o decizie surprinzătoare în primul lot de 11, după ce a început cu fundașul Petru Racu la mijlocul terenului, De Noojier fiind descalificat pentru acest meci.

Gazdele au avut mai multe ocazii de a înscrie, iar portarul Sheriff-ului s-a remarcat prin câteva intervenții eroice.

Și campioana Moldovei s-a remarcat cu o ocazie, prin Petru Racu. Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Karabah este de o importanță majoră pentru ambele cluburi, astfel, echipa care va accede în play off-ul competiției își asigură automat participarea în grupele Europa League. Sheriff Tiraspol a reușit de 2 ori asemenea performanță, pe când echipa din Azerbaijan niciodată.

Meciul retur dintre cele două echipe se va disputa pe 1 august, pe stadionul din Tiraspol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram