Un accident survenit în parcul de distracții Ohio State Fair din SUA s-a soldat cu moartea unei persoane și șapte răniți, au informat autoritățile locale.

Accidentul a avut loc miercuri seară când unul din brațele mecanismului „Fire Ball” a cedat și i-a aruncat în aer pe ocupanții banchetei, scrie Agerpres.

Guvernatorul de Ohio, John Kasich, a dispus închiderea tuturor mașinăriilor din parcul de distracții pentru inspectarea lor după tragicul accident.

Mașinăria intitulată ‘Fire Ball’ (‘Bola de fuego’) are forma unui pendul la extremitățile căruia se așează persoanele în configurație circulară care sunt balansate de-o parte și de alta, în timp ce învârt în jurul lor 360 de grade.

Potrivit clipului accidentului, care a fost retras de la vizionare, o porțiune din configurația circulară s-a desprins în timpul balansărilor.

Victima este un tânăr care a zburat de pe banchetă la 15 metri de mecanism, în timp ce trei persoane au fost internate în stare gravă iar alte patru au suferit leziuni.

Accidentul a avut loc în ziua de inaugurare a parcului de distracții, situat în orașul Columbus și care urma să rămână deschis până în data de 6 august.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!