/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Real a fost umilită de City cu 1-4. Neymar a înscris unicul gol în partida cu United

missing
27 iulie 2017, ora 19:43

Prima repriză a meciului dintre Manchester City și Real Madrid s-a desfășurat fără goluri. Astfel că în repriza secundă s-au marcat tocmai cinci și aproximativ toate în poarta Realului. Scorul a fost deschis de englezi în minutul 52 prin Otamendi, iar peste doar 7 minute Sterling a dublat avantajul. Manchester City a mai marcat 2 goluri prin Stones și Diaz.

Real Madrid a marcat golul de onoare prin puștiul de doar 19 ani, Oscar, care a prins un șut fenomenal. Scor final, 4-1 pentru echipa lui englezi.

Rivalii de moarte ai Realului, FC Barcelona a trecut lejer de Manchester United cu 1-0, iar singurul gol al partidei a fost înscris de starul Neymar în minutul 31. Între timp, italienii de la Juventus Torino au trecut la limită, scor 3-2, de francezii de la PSG. Golul lui Marchizio din pasa lui Kean s-a remarcat cel mai mult în acest meci.

În următoarele două meciuri, Inter va întâlni echipele Bayern Munchen și Chelsea Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram