/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Polițiștii au depistat un kilometru de cânepă sălbatică în raionul Cahul

missing
28 iulie 2017, ora 09:55

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Cahul, pentru a înregistra acest caz şi a stabili ulterior toate circumstanţele cultivării şi creşterii plantelor de cânepă. De asemenea, serviciile de resort din cadrul autorităţilor publice locale urmează să întreprindă acţiuni de nimicire a tufelor crescute.

Reamintim că, Inspectoratul General al Poliţiei a iniţiat operaţiunea specială Mac-2017, care are ca scop prevenire şi combaterea infracţiunilor legate de droguri, precum şi depistarea plantaţiilor de cânepă cu nimicirea lor prin ardere.

Poliţia Capitalei continuă activităţile specifice la acest capitol şi atenţionează cetăţenii, să informeze serviciul 902 despre depistarea astfel de plante, pentru luare de atitudine conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram