/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/VIDEO/ Ciocniri la Ierusalim. 100 de răniți, în urma unor confruntări la o moschee

missing
28 iulie 2017, ora 18:28

Tensiunile au luat amploare după ce un număr mare de credincioși a încercat să intre în Esplanada Moscheilor, în timp ce organele de forță au opus rezistență. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia autorităților de a nu permite accesul în moschei bărbaților sub 50 de ani, la rugăciunile ce au loc în Vechiul Oraş al Ierusalimului.

În urma ciocnirilor cu poliția, peste o sută de persoane au fost rănite în interiorul moscheii. Măsurile extreme de securitate au fost luate după ce, săptămâna trecută, militanți arabi au deschis focul în zona de pelerinaj din Ierusalim, ucigând doi polițiști israelieni. După acest atac, autoritățile au instalat bariere de metale pentru ca toți credincioșii să fie verificați, însă ulterior au renunțat la ele. Totodată, în zona au fost montate camere de

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram