/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Dinamo - Athletic Bilbao, 1-1. Rivaldinho a marcat un euro gol, de la 30 de metri

missing
28 iulie 2017, ora 18:20

Dinamo București a avut, în meciul de aseară împotriva spaniolilor de la Bilbao, un suporter de „lux” în tribune. Marele Rivaldo a venit să-și susțină fiul care joacă la echipa Dinamo București. Se pare că acesta i-a adus noroc, după ce chiar Rivaldinho a marcat un gol fenomenal pentru dinamoviști, care a fost și egalizator.

Astfel, Dinamo București a încheiat la egalitate meciul împotriva lui Atletico Bilbao și speră la o victorie în meciul retur. În alt meci, CSU Craiova a mers cot la cot cu italienii de la AC Milan. Skuadradzura a avut nevoie de o fază fixă pentru a marca singurul gol, care a și fost câștigător. Noua achiziție, Roberto Rodriguez, a decis soarta partidei în minutul 44. Manșa retur a turului 3 preliminar Europa League se va juca pe 2 și 3 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram