Rezultate bune pentru echipele românești de fotbal în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Dinamo București a încheiat la egalitate duelul cu spaniolii de la Atletico Bilbao. În altă partidă, echipa internaționalului moldovean Nicolae Calancea le-a dat bătăi de cap italienilor de la AC Milan, după un meci de senzație.

Dinamo București a avut, în meciul de aseară împotriva spaniolilor de la Bilbao, un suporter de „lux” în tribune. Marele Rivaldo a venit să-și susțină fiul care joacă la echipa Dinamo București. Se pare că acesta i-a adus noroc, după ce chiar Rivaldinho a marcat un gol fenomenal pentru dinamoviști, care a fost și egalizator.

Astfel, Dinamo București a încheiat la egalitate meciul împotriva lui Atletico Bilbao și speră la o victorie în meciul retur. În alt meci, CSU Craiova a mers cot la cot cu italienii de la AC Milan. Skuadradzura a avut nevoie de o fază fixă pentru a marca singurul gol, care a și fost câștigător. Noua achiziție, Roberto Rodriguez, a decis soarta partidei în minutul 44. Manșa retur a turului 3 preliminar Europa League se va juca pe 2 și 3 august.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!