/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Dodon, despre scandalul cu implicarea lui Rogozin: „O să le iasă pe ochi celor care au început acest show”

missing
28 iulie 2017, ora 17:36

„O să le iasă pe ochi celor care au început acest show, iar aici mă refer, în primul rând, la cei din Partidul Democrat. Voi credeți că blocarea la intrarea unor artiști sau cu blocarea avioanelor vă faceți mare rating la americani? Toți foarte bine știu cine sunteți voi. Chișinău, București sunt parte a unui joc politic”, a declarat Dodon.

În ceea ce privește faptul că lui Rogozin i-a fost interzis să survoleze spațiul aerian, șeful statului a accentuat în nenumărate ori că la bord erau moldoveni care se întorceau acasă și care au fost nevoiți să suporte consecințele incidentului.

„România a luat decizia, e treaba lor internă. Dar voi știți că în avion erau sute de moldoveni cu copii mici, veneau acasă. De ce ați ținut în aer sute de cetățeni ai Republicii Moldova cu copii mici care mai bine de trei ore jumătate stăteau și plângeau în avion și nu știau ce se întâmplă?”, a mai spus șeful statului.

Amintim că, avionul Moscova – Chișinău, în care se afla Dmitri Rogozin, nu a putut să aterizeze în Moldova, după ce autoritățile române s-au opus ca avionul să survoleze România. Aeronava a aterizat recent la Minsk, în capitala Belarusului. Avionul oficial rus a avut nevoie de realimentare cu carburant, înainte de a continua drumul spre Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram