Și-a încurcat soția cu Angela Merkel. Este vorba despre președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care în timpul unei conferințe de presă nu a răspuns la apelul cancelarului german crezând că îl sună soția.

Din imagini se vede cum în timpul unei conferințe de presă de la Bruxelles președintele este deranjat de un apel și spune că îl sună soția. După câteva secunde, timp în care ceilalți vorbitori așteptau ca situația să revină la normal, Juncker a declarat cu o voce amuzată că, de fapt, îl sunase Angela Merkel.

Presa sugerează că Merkel ar fi supărată pe președintele Comisiei Europene, din cauza unor dezvăluiri făcute de acesta după discuția informală cu premierul Marii Britanii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!