Nuntă în familia interpretei Allei Pugaciova. Nepotul celebrei artiste din Rusia s-a căsătorit, iar la eveniment au venit peste 150 de persoane. Nunta a costat cuplul câteva zeci de milioane de ruble. Dansul mirilor a fost de-a dreptul impresionant, emoționând invitații și uimind prin originalitate.

Fiul interpreților ruși Kristina Orbakaite și al lui Vladimir Presnyakov, Nikita, în vârstă de 26 de ani, s-a însurat cu o tânăra de doar 20 de ani, studentă la Academia Prezidențială Rusă de Economie și Administrație Publică.

Deși nunta nu a fost văzuta cu ochi chiar buni de bunica tânărului, Alla Pugaciova, cei doi și-au unit destinele la o dată specială, 27.07.2017. Cuplul s-a căsătorit civil în Barvikha – o regiune a Moscovei.

Nunta a fost organizată la un restaurant de lux din Zhavoronki, unde au fost invitați peste 150 de oaspeți – rude și personalități din showbiz. Primele imagini de la eveniment au fost publicate pe pagina de instagram a mamei mirelui, dar și în videourile filmate de invitații de la ceremonie. Printre invitați a fost și cântărețul Filip Kirkorov, Maxim Galkin și bunica Alla Pugaciova. Nunta ar fi costat câteva zeci de milioane de ruble.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!