/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Nuntă de lux în Rusia. Nepotul Allei Pugaciova s-a însurat

missing
28 iulie 2017, ora 16:59

Fiul interpreților ruși Kristina Orbakaite și al lui Vladimir Presnyakov, Nikita, în vârstă de 26 de ani, s-a însurat cu o tânăra de doar 20 de ani, studentă la Academia Prezidențială Rusă de Economie și Administrație Publică.

Deși nunta nu a fost văzuta cu ochi chiar buni de bunica tânărului, Alla Pugaciova, cei doi și-au unit destinele la o dată specială, 27.07.2017. Cuplul s-a căsătorit civil în Barvikha – o regiune a Moscovei.

Nunta a fost organizată la un restaurant de lux din Zhavoronki, unde au fost invitați peste 150 de oaspeți – rude și personalități din showbiz. Primele imagini de la eveniment au fost publicate pe pagina de instagram a mamei mirelui, dar și în videourile filmate de invitații de la ceremonie. Printre invitați a fost și cântărețul Filip Kirkorov, Maxim Galkin și bunica Alla Pugaciova. Nunta ar fi costat câteva zeci de milioane de ruble.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram