Dacă ești un iubitor de film și îți dorești să încurajezi producțiile autohtone, atunci ești invitat la „48h Moldova Film Challenge”, eveniment în cadrul căruia în doar două zile participanții vor trebui să realizeze un scurt metraj.

Șapte regizori cu echipele lor de cineaști din Republica Moldova, România și Ucraina vor crea de la zero un film de scurt metraj, în cadrul 48h Moldovan Film Challenge, ce va avea loc în perioada 3-6 august, la studiourile MOLDOVA-FILM.

Filmele produse vor fi ecranizate și jurizate la Centrul Cultural Odeon, pe 6 august, iar echipa a cărei creație va fi considerată cea mai bună, va primi un set de materiale și utilaje destinate turnării viitoarei producții cinematografice.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!