/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cel mai cinstit german! A găsit o servietă cu 3.500 de euro, 22 de lingouri de aur și a transmis-o poliției

missing
30 iulie 2017, ora 10:02

Banii lichizi și aurul au fost găsiți chiar lângă o bancă din sectorul Neukoelln, una dintre cele mai sărace zone din Berlin.

Proprietarul bunurilor a declarat ulterior poliției că lăsase servieta jos pentru a-și asigura bicicleta însă a uitat de ea.

”Uimitor ce poți descoperi sub un copac în Neukoelln”, a scris poliția pe Twitter adăugând că ”un găsitor cinstit a predat la secția noastră servieta cu 3.500 de euro și aur”.

”Proprietarul a fost identificat. El a declarat că și-a lăsat lucrurile jos pentru a-și lega bicicleta și pur și simplu a uitat de ele”, a menționat poliția mai târziu, mai arată sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram