/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO. VIDEO/ Incendiu într-un hotel din Antalya. Sute de turiști au fost evacuați, iar mai mulți au fost răniți

missing
30 iulie 2017, ora 16:28

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă în bucătăria Hotelului Eldar Resort, situat în zona Kemer, în districtul Antalya.

Aproximativ 400 de turişti au fost evacuaţi din hotel din cauza incendiului, izbucnit în jurul orei 8.30 (8.30, ora României).

Cincisprezece persoane – 13 turişti şi doi angajaţi – au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum.

Incendiul a fost stins rapid de pompieri, iar majoritatea turiştilor au revenit în hotel.

Printre turiştii care au necesitat îngrijiri medicale se numără trei cetăţeni ruşi, a anunţat Consulatul Rusiei din Antalya.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, precum şi Ambasada Republicii Moldova la Ankara s-au autosesizat pe marginea informațiilor privind incendiul care a cuprins hotelul „Eldar Resort” în apropierea orașului Kemer, Turcia.

Potrivit informaţiei oferite de către misiunea diplomatica moldovenească printre victimele incendiului nu sunt cetăţeni moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram