/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Peste 22.000 de persoane au fost evacuate de la Tomorrowland Barcelona din cauza unui incendiu

30 iulie 2017, ora 10:43

Pompierii, care au intervenit rapid la locul de desfășurare al Festivalului Tomorrowland, la Santa Coloma de Gramenet, au reușit să stingă incendiul, care nu a făcut niciun rănit, se arată într-un comunicat.

Un total de 22.143 de persoane au fost evacuate, a precizat aceeași sursă.

O înregistrare video cu incidentul arată cum o parte din scenă a fost cuprinsă de flăcări uriașe, o ploaie de scântei cădea pe pământ, în timp ce participanții la festival o luaseră la fugă, iar deasupra se ridicase un fum negru.

Cauzele incendiului nu sunt cunoscute, însă organizatorii festivalului au precizat pe pagina lor de Facebook că a fost vorba de probleme tehnice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram