/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Cine este fratele Pippei şi al lui Kate Middleton? A crescut în umbra celebrelor sale surori

31 iulie 2017, ora 09:49

Căsătoria lui Kate nu i-a schimbat doar lui viaţa, ci pe a întregii sale familii, aducând-o în lumina reflectoarelor. Părinţii Carole şi Michael, sora sa, Pippa, dar şi el au intrat brusc în atenţia întregii lumi, scrie Mediafax.

James mărturisea într-un interviu pentru Daily Mail: “Aşa a fost mereu, fie la şcoală sau acum, că sunt fratele mai mic al lui Catherine şi al Pippei. Probabil va fi povestea vieţii mele. Dar eu sunt James Middleton şi sun foarte mândru că sunt ‘fratele mai mic al…’, dar şi ele sunt mândre de mine”.

Anul trecut, James a intrat în atenţia presei din Marea Britanie datorită afacerilor sale. Mai întâi a început un business cu prăjituri, The Cake Kit Company and Nice Cakes (and Nice Wine), după ce s-a retras de la Universitatea din Edinburgh.

Apoi, în 2015, James a iniţiat o altă afacere, Boomf, realizată cu o investiţie de 1,5 milioane de lire, care a înregistrat pierderi de 930.010 de lire.

Fratele Pippei şi al lui Kate declară că nu îi place să intre în ochiul presei pentru că de cele mai multe ori oferă imagini denaturate despre afecerile sale.

Iubita lui James este actriţa şi prezentatoarea britanică Donna Air, cu 7 ani mai mare decât el şi cu care are o relaţie de peste patru ani. Donna are o fiică adolescentă, Freya, dintr-o relaţie cu fostul său partener, omul de afaceri Damian Aspinall.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram