/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mihai Ghimpu, despre primarul orașului Sângera: „S-a jertfit pentru comunitatea din care a făcut parte”

missing
31 iulie 2017, ora 12:59

Ghimpu a adresat din partea conducerii și colegii de partid condoleanțe familiei îndoliate, părinților și celor apropiați. „A fost un OM pe care l-am apreciat și prețuit cu toții, pentru calitățile sale, a fost un bun român, un luptător pentru cauza națională de reîntregire a neamului românesc, a fost un specialist în administrație publică locală, pe care multe orașe și sate și l-ar fi dorit. A fost OMUL, care mereu a răspuns cu „PREZENT”, care s-a jertfit pentru comunitatea din care a făcut parte, care a muncit mult, ca să schimbe aspectul orașului Sângera, dar și viața concetățenilor lui”, se menționează în mesaj.

„Ne manifestăm compasiunea şi sprijinul moral pentru familia D-lui Mihai Lari, care trec prin clipe grele. Este un moment încărcat de durere și pentru fiecare dintre noi. Fie ca Dumnezeu să dăruiască familiei cuprinse de durere şi tuturor celor care L-au iubit şi preţuit, mângâiere şi întărire sufletească. Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familie și părinți. Dumnezeu să-L odihnească în pace!”, a mai adăugat Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram