/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Jones - noul (vechi) campion UFC. Sportivul l-a învins pe Daniel Cormier

31 iulie 2017, ora 19:20

Multașteptata revanșă dintre cei doi campioni ai UFC, Daniel Cormier și John Johns, a fost una incendiară. În primele două runde, sportivii au mers cot la cot, ambii având lovituri spectaculoase și procedee reușite. Totuși, în avantaj se afla Cormie, căruia i-au reușit mai multe lovituri asupra adversarului. Runda trei a fost și cea decisivă. Jones și-a surprins adversarul după o lovitură puternică cu piciorul, după care l-a trimis în KO. Fostul campion nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu știu ce să spun, mergeam bine până la un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat mai apoi. Sunt atât de dezamăgit”, a spus Daniel Cormier, luptător UFC.

Aceasta este a doua luptă dintre cei doi sportivi, după ce prima a fost câștigată la fel de Cormier. Actualul deținător al centurii a disputat 24 de lupte, obținând 23 de victorii și o înfrângere. El a mai deținut centura de campion UFC în anii 2011 și 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram