Confruntare inedită la cea mai prestigioasă competiție de lupte în cușcă. John Johns a revenit spectaculos după descalificare și l-a trimis în knockout pe deținătorul centurii. În acest fel, Johns și-a recuperat centura care a fost cedată în urma descalificării.

Multașteptata revanșă dintre cei doi campioni ai UFC, Daniel Cormier și John Johns, a fost una incendiară. În primele două runde, sportivii au mers cot la cot, ambii având lovituri spectaculoase și procedee reușite. Totuși, în avantaj se afla Cormie, căruia i-au reușit mai multe lovituri asupra adversarului. Runda trei a fost și cea decisivă. Jones și-a surprins adversarul după o lovitură puternică cu piciorul, după care l-a trimis în KO. Fostul campion nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu știu ce să spun, mergeam bine până la un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat mai apoi. Sunt atât de dezamăgit”, a spus Daniel Cormier, luptător UFC.

Aceasta este a doua luptă dintre cei doi sportivi, după ce prima a fost câștigată la fel de Cormier. Actualul deținător al centurii a disputat 24 de lupte, obținând 23 de victorii și o înfrângere. El a mai deținut centura de campion UFC în anii 2011 și 2015.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!