Confruntare inedită la cea mai prestigioasă competiție de lupte în cușcă. John Johns a revenit spectaculos după descalificare și l-a trimis în knockout pe deținătorul centurii. În acest fel, Johns și-a recuperat centura care a fost cedată în urma descalificării.

Multașteptata revanșă dintre cei doi campioni ai UFC, Daniel Cormier și John Johns, a fost una incendiară. În primele două runde, sportivii au mers cot la cot, ambii având lovituri spectaculoase și procedee reușite. Totuși, în avantaj se afla Cormie, căruia i-au reușit mai multe lovituri asupra adversarului. Runda trei a fost și cea decisivă. Jones și-a surprins adversarul după o lovitură puternică cu piciorul, după care l-a trimis în KO. Fostul campion nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu știu ce să spun, mergeam bine până la un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat mai apoi. Sunt atât de dezamăgit”, a spus Daniel Cormier, luptător UFC.

Aceasta este a doua luptă dintre cei doi sportivi, după ce prima a fost câștigată la fel de Cormier. Actualul deținător al centurii a disputat 24 de lupte, obținând 23 de victorii și o înfrângere. El a mai deținut centura de campion UFC în anii 2011 și 2015.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!