Milsami Orhei a urcat pe prima poziție în Divizia Națională. Vulturii roșii au înregistrat aseară a treia victorie consecutivă în campionat, după ce au trecut de Zimbru Chișinău cu scorul de 1-0. În celelalte partide, favoritele competiției Sheriff, Zaria și Dacia au înregistrat victorii.

După mai multe ocazii la ambele porți, marcatorii au fost cei de la Milsami. Căpitanul vulturilor, Andrei Cojocari, a marcat cu un șut de la distanța, la sfârșitul primei reprize.

În a doua repriză, Zimbrii au pus presiune la poarta adversă, dar nu au reușit să marcheze. Astfel, aceștia au cedat cu 1-0 și au coborât pe locul 8 în clasamentul Diviziei. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a avut un meci greu în deplasare împotriva echipei Petrocub Hâncești. Viespile au trecut la limită cu scorul de 2-1 și au urcat pe poziția secundă în clasament. Pentru tiraspoleni au marcat Mugosa și Damașcan, în timp ce pentru Petrocub – Igor Dima. În alte partide, Zaria s-a impus în fața nou promovatei Spicul Chișcăreni cu 2-0, iar (4*) Dacia a trecut de Speranța Nisporeni cu 2-0.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!