/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Milsami Orhei a urcat pe prima poziție în Divizia Națională

31 iulie 2017, ora 19:13

După mai multe ocazii la ambele porți, marcatorii au fost cei de la Milsami. Căpitanul vulturilor, Andrei Cojocari, a marcat cu un șut de la distanța, la sfârșitul primei reprize.

În a doua repriză, Zimbrii au pus presiune la poarta adversă, dar nu au reușit să marcheze. Astfel, aceștia au cedat cu 1-0 și au coborât pe locul 8 în clasamentul Diviziei. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a avut un meci greu în deplasare împotriva echipei Petrocub Hâncești. Viespile au trecut la limită cu scorul de 2-1 și au urcat pe poziția secundă în clasament. Pentru tiraspoleni au marcat Mugosa și Damașcan, în timp ce pentru Petrocub – Igor Dima. În alte partide, Zaria s-a impus în fața nou promovatei Spicul Chișcăreni cu 2-0, iar (4*) Dacia a trecut de Speranța Nisporeni cu 2-0.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram