social

/FOTO/ Au încercat să introducă în țară mărfuri de contrabandă în sumă de un milion de lei

01 august 2017, ora 09:36
Distribuie:

În rezultatul măsurilor întreprinse, pe sensul de intrare în Republica Moldova au fost oprite și verificate minuțios două mijloace de transport, Mercedes Viano și Volkswagen Passat. Ambele autovehicule erau ticsite cu genți și pachete, care la examinarea conținutului acestora s-a depistat mărfă de larg consum de circa un million de lei. Din cercetările preliminare s-a constatat că bunurile au fost introduse din Ucraina în Republica Moldova prin contrabandă, cu eludarea controlului vamal.

Persoanele implicate, cetățeni moldoveni de 28 și 50 de ani, împreună cu unitățile de transport și marfa, au fost escortate la sediul Direcției, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Totodată, a fost sesizată Secția de inspectare a fraudelor economice din cadrul INI al IGP, angajații căruia au preluat ulterior examinarea cazului, conform competențelor instituționale.

Polițiștii de frontieră, în limita competenței, continuă să întreprindă acţiuni ferme în vederea combaterii infracţionalităţii şi altor încălcări la frontiera de stat.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram