Ieșirea liderei PAS, Maia Sandu, la protestul de duminică a tras după sine mai multe comentarii cu privire la cămașa în care aceasta era îmbrăcată. Un blogger a menționat că bluza are un cost echivalent cu un salariu de profesor și a declarat că acea cămașă ar costa 70 de dolari, un preț prea mare pentru Maia, care nu este angajată de câțiva ani. Mai multe instituții de presă au preluat acea opinie, care a făcut înconjurul internetului, iar mai mulți internauți n-au ezitat să transforme acest lucru într-un flash-mob online.

Maia Sandu a venit cu o reacție pentru acest val de critici care au apărut la adresa ei, spunând ironic că are tocmai trei bluze de acest brand: „Nu contează că nu costă 70 de dolari, am dat vreo 35-40 de dolari pe ele, doar că eu le port de ani buni. Mai puțin contează că le-am cumpărat cu câțiva ani în urmă, iar atunci aveam un salariu de zece mii de dolari. Să știți că a meritat prețul de 40 de dolari, pentru că după 4-5 ani, arată la fel de bine”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!