/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Urmărirea penală s-a încheiat. Dosarul lui Chiril Lucinschi, transmis în judecată

missing
01 august 2017, ora 17:07

Chiril Lucinschi a fost reținut în urmă cu două luni, fiind cercetat pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari, în dosarul fraudelor bancare. Acesta este acuzat că, împreuna cu alți trei agenți economici, ar fi accesat mai multe credite neperformante.

De cealaltă parte, fostul deputat se declară nevinovat și susține că a întors creditele luate în 2013. Recent, Lucinschi s-a ales cu un nou dosar penal. Potrivit procurorilor, el este suspectat de încălcarea regimului juridic de declarare a averii, tăinunind că ar deține o companie, despre care se presupune că ar fi implicată în fraudele bancare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram