/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Avertizare pentru moldovenii cu cetățenie română: Libera circulație în Marea Britanie se încheie în martie 2019

missing
01 august 2017, ora 19:34

Astfel, din 2019 toate persoanele care dețin pașaport european și vor dori să stea o perioada mai îndelungată în Regatul Unit vor trebui să se înregistreze la poliție.

Potrivit unor informații, cetățenii Uniunii Europene, ar putea avea nevoie de viză, iar cei care vor dori să muncească legal vor trebui să obțină permis de muncă. Totuși, o decizie definitivă ar putea fi luată abia la anul viitor. Șeful bisericii anglicane care este şi membru al camerei superioare a Parlamentului de la Londra a declarat că şansele de a realiza aceste cerințe sunt minime.

Negociatorul-şef al UE, a avertizat recent că discuțiile despre ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar putea începe abia în toamna acestui an. Asta pentru că, mai există probleme legate de restanțele economice ale Londrei faţă de UE, nu există claritate în ceea ce ține de drepturile cetățenilor din state ale Uniunii Europene aflaţi în Marea Britanie, dar și urmează a fi găsită o soluție privind frontiera între Irlanda de Nord şi Irlanda.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram