social

/VIDEO/ Ciocana: Jefuiau gheretele pe timp de noapte. Doi bărbați și doi minori au fost reținuți

01 august 2017, ora 11:03
Distribuie:

Conform informaţiilor preliminare acumulate până în prezent, indivizii ar fi pătruns în ce puţin trei gherete, de unde ar fi furat obiecte de suvenire şi rechizite de birou, din strada Alecu Russo şi strada Ginta Latină.

Poliţiştii au stabilit că aceştia pătrundeau prin deteriorarea geamului sau a lacătului de la uşa de acces. Totodată, asupra lor a fost depistat şi un rucsac în care se aflau diverse unelte, ce le foloseau la deshiderea lacătelor. În acest context a fost dispusă iniţerea unei cauze penale pentru furt, iar bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Poliţia Capitalei solicit agenţilor economici să-şi asigure corespunzător gheretele aflate în gestiune, iar în caz de necesitate, vânzătorii să apeleze imediat la serviciul specializat 902.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram