/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Maia Sandu răspunde criticilor: „Și mai grav, am trei bluze de aceeași firmă”

missing
01 august 2017, ora 12:11

„Este o știre incompletă, pentru că dacă sunteți atenți, și astăzi port o bluză de aceeași firmă. Și mai grav, mai am una de aceeași firmă. Am trei bluze tocmai. Nu contează că nu costă 70 de dolari, am dat vreo 35-40 de dolari pe ele, doar că eu le port de ani buni. Sunt șocată că abia ieri a apărut în spațiul public. Spuneam, mai puțin contează că le-am cumpărat cu câțiva ani în urmă, iar atunci aveam un salariu de zece mii de dolari. Mă bucur că a fost sesizată opinia publică. Vreau acum să se scrie că sunt trei bluze, nu doar una. Să știți că a meritat prețul de 40 de dolari, pentru că după 4-5 ani, arată la fel de bine”, a spus Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă.

Politiciana se arată indignată de faptul că, în loc să se vorbească despre problemele serioase din societate, cum ar fi corupția, sărăcia sau migrația, se vorbește despre o cămașă pe care și-a cumpărat-o încă de când lucra în SUA.

„Acest subiect este unul mai important decât protestul de duminica, decât să se discute dacă au fost 800 sau 801 de oameni la protest. Așa aducem în discuție subiecte extrem de importante pentru oameni. E alt subiect atunci când o persoană, care toată viața a avut un salariu de mii de lei, poartă lucruri de sute de mii de lei. Nu cred că o cămașă de 35-40 de dolari reprezintă un lux, cămașă pe care am cumpărat-o când eram la Washington, din salariul meu pe care îl câștigam cinstit”, a mai adăugat ea.

În cadrul conferinței susținută astăzi de către reprezentanții PAS, Maia Sandu, împreună cu membrii de partid, a cerut CEC-ului să pună în aplicare prevederile legii în ceea ce privește finanțarea partidelor politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram