social

/VIDEO/ Polițiștii au deconspirat un lan de cânepă bine prelucrat în preajma localităţii Măgdăceşti

01 august 2017, ora 15:00
Distribuie:

La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru a iniţia cercetări, precum şi să identifice proprietarul lotului de pământ, întrucât era bine prelucrat şi plantele de cânepă îngrijite corespunzător. Astfel, au fost smulse tufe de cânepă pentru a fi transportate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. În dependenţă de rezultate, va fi iniţiată o cauză penală pentru a fi documentate persoanele implicate în acest caz.

Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele ce au recurs la acţiuni de cultivare şi creştere a plantelor de cânepă, riscă amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Reamintim că, acţiunile desfăşurate de Poliţia Capitalei au loc în cadrul operaţiunii speciale MAC 2017, iniţiată de către Inspectoratul General al Poliţiei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram