/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Sheriff-Karabach, meci decisiv. Campioana Moldovei speră la calificarea în play-off

missing
01 august 2017, ora 17:15

Ultimele antrenamente au avut loc la stadionul Sheriff din Tiraspol, înaintea superduelului cu formația azeră, Karabach. Viespile au vești bune despre de componenta lotului echipei. Astfel, pentru tiraspoleni ar putea evolua mijlocașul De Noojier, care nu a jucat în partida trecută din cauza descalificării.

O altă veste ce insuflă optimism campioanei Moldovei este noua achiziție a lui Sheriff, fundașul croat, Ante Kulusic, care este și al 8-lea transfer pentru tiraspoleni din această vară. Kulusic este recunoscut pentru un joc bun atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Spre deosebire de campioana Azerbaijanului, echipa noastră a reușit de 2 ori performanța accederii în play off-ul competiției. Pentru a repeta rezultatele notorii, Sheriff Tiraspol are nevoie doar de o victorie în meciul de astăzi.
SHERIFF – KARABACH, MECI DECISIV
Campioana Moldovei speră la calificarea în playoff
1* (FOTO) http://www.fc-sheriff.com/md/trenirovka-fk-sherif-31-07-17/
2* https://www.youtube.com/watch?v=0bGmTPIpT8o 03:05-03:10…
3* – https://www.youtube.com/watch?v=kEzjqP2y7zc
4* https://www.youtube.com/watch?v=ftSYBkvEZwE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram