Meci decisiv astăzi pentru campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, în preliminariile turului 3 al Champions League. După remiza obținută în Azerbaidjan, viespile au nevoie de o victorie acasă pentru a putea spera la o eventuală calificare în playoff-ul competiției. Duelul se va disputa astăzi, la 20:00 pe stadionul Sheriff din Tiraspol.

Ultimele antrenamente au avut loc la stadionul Sheriff din Tiraspol, înaintea superduelului cu formația azeră, Karabach. Viespile au vești bune despre de componenta lotului echipei. Astfel, pentru tiraspoleni ar putea evolua mijlocașul De Noojier, care nu a jucat în partida trecută din cauza descalificării.

O altă veste ce insuflă optimism campioanei Moldovei este noua achiziție a lui Sheriff, fundașul croat, Ante Kulusic, care este și al 8-lea transfer pentru tiraspoleni din această vară. Kulusic este recunoscut pentru un joc bun atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Spre deosebire de campioana Azerbaijanului, echipa noastră a reușit de 2 ori performanța accederii în play off-ul competiției. Pentru a repeta rezultatele notorii, Sheriff Tiraspol are nevoie doar de o victorie în meciul de astăzi.
SHERIFF – KARABACH, MECI DECISIV
Campioana Moldovei speră la calificarea în playoff
1* (FOTO) http://www.fc-sheriff.com/md/trenirovka-fk-sherif-31-07-17/
2* https://www.youtube.com/watch?v=0bGmTPIpT8o 03:05-03:10…
3* – https://www.youtube.com/watch?v=kEzjqP2y7zc
4* https://www.youtube.com/watch?v=ftSYBkvEZwE

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!