/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

A decis totuși! Neymar și-a anunțat coechipierii că pleacă de la FC Barcelona

missing
02 august 2017, ora 17:30

„Jucătorul s-a prezentat la antrenament, cum era prevăzut și le-a comunicat coechipierilor săi că va pleca”, a afirmat un purtător de cuvânt al clubului. „Antrenorul (Ernesto Valverde) i-a dat permisiunea de a nu se antrena și de a se ocupa de viitorul său”, a mai spus sursa amintită.

Atacantul de 25 de ani a fost ultimul care a ajuns la baza de antrenament a clubului, de la periferia Barcelonei, la ora 09,00 locală (10,00, la București), la volanul automobilului său de lux, însoțit de trei prieteni, potrivit unui fotograf AFP.

În ultimele săptămâni, mai multe media au anunțat iminenta plecare a lui Neymar la PSG, club aflat în proprietatea unui fond de investiții din Qatar, care este gata să plătească 222 de milioane de euro, clauza de eliberare din contractul său cu Barça.

Neymar ar deveni astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului, depășind cu mult actualul record de 105 milioane de euro, stabilit în 2016 prin transferul mijlocașului francez Paul Pogba de la Juventus Torino la Manchester United.

Neymar a rămas mut în fața presei, evitând marți zecile de jurnaliști care îl așteptau pe aeroportul din Barcelona. Brazilianul a sosit de la Dubai unde a făcut o escală la întoarcerea dintr-un turneu promoțional în China.

Achiziționarea sa de către PSG nu a fost confirmată încă și este deja contestată de Liga spaniolă de fotbal. Președintele acestui for, Javier Tebas, a anunțat că va sesiza UEFA și va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA și cele legate de concurența în Uniunea Europeană.

Într-un interviu publicat miercuri de ”AS”, Tebas a anunțat că La Liga va refuza să accepte cele 222 de milioane de euro, pe care PSG trebuie să le verse clubului catalan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram