/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Ronaldo, în mijlocul audițiilor cu FISCUL spaniol. „Insectele atacă doar lămpile care strălucesc”

missing
02 august 2017, ora 12:18

Pe Instagram vedeta a postat o fotografie în descrierea căreia a scris: „Ce îi deranjează pe oameni e strălucirea mea, iar insectele atacă doar lămpile care strălucesc”, făcând aluzie la conflictul cu legea în care se află acum.

„Dacă numele meu nu era Ronaldo, nu eram aici”, a mai spus sportivul luni, după audiții.

Procuratura din Madrid a depus o plângere împotriva fotbalistului portughez care ar fi profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine ale acestuia, scrie Agerpres.

Aceeași soartă a avut-o și fotbalistul Lionel Messi de la FC Barcelona, care pentru fapte similare a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.

O que incomoda as pessoas é o meu brilho, insetos só atacam lâmpadas que brilham!!!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram