/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Rogozin dă vina pe emoții pentru amenințările șterse de pe Twitter: „În loc de emoții, vor fi fapte”

02 august 2017, ora 14:57

Potrivit lui, situația este fără precedent și una foarte periculoasă, așa cum în lista persoanelor care au săvârșit sancțiuni ilegale sunt zeci de persoane.

„Și dacă o oarecare țară, cum ar fi România, va închide spațiul aerian a unui avion cu pasageri sau comercial, doar pentru că la bord este o astfel de persoană, atunci asta va duce la un haos și, totodată, la măsuri întreprinse care, de asemenea, vor afecta mulți oameni”, a spus Rogozin într-un interviu acordat pentru un post de televiziune.

Acesta a anunțat că emoțiile sale au fost o reacție normală care ar fi apărut la orice bărbat, care ar vedea ce se întâmplă în avion, după cum reacționează pasagerii, femeile și copiii. Acesta dă asigurări că Rusia nu va trece cu vederea peste acest incident.

„Acum a început acea perioadă în care nu mai ești emoționat, ci analizezi ceea ce s-a întâmplat, începutul procesului, fețele întâlnite, cei implicați. De aceea, în loc de emoții vor fi fapte”, a mai spus viceprim-ministrul pentru sursa menționată.

Într-o primă reacție pe Twitter, Rogozin a acuzat autoritățile române că „i-au pus în pericol pe cei 167 de pasageri ai avionului S7”. „Combustibil era suficient doar până la Minsk. Așteptați răspuns, nemernicilor!”, a amenințat Rogozin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram