/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Primarul de Sângera, Mihai Lari, petrecut pe ultimul drum. Colegii și sătenii nu cred că edilul s-a sinucis

missing
02 august 2017, ora 18:23

La înmormântare a venit și Violeta Crudu, primar de Cruzești, care spune că ultima dată s-a întâlnit cu Mihai Lari la una dintre ședințele de lucru, cu participarea mai multor conducători de localități. Din spusele ei, în ultima perioadă acesta era tot mai abătut, din cauza unor probleme.

„Nu exclude, cred că noi astăzi cei de la administrația locală trecem prin niște clipe foarte grele, timpuri foarte grele. Oamenii sunt foarte agresivi. Un om atât de puternic nu a putut recurge la acest gest”, a spus Violeta Crudu, primar de Cruzești.

Iar localnicii spun că acesta nu putea să-și pună capăt zilelor de unul singur și cred că a fost determinat să recurgă la acest gest disperat: „El singur nu a putut să facă asta, are doi băieți tineri și mari, soția tânără și frumoasă. Un om liniștit și calculat. Nu avea probleme, ci el era problema cuiva”.

Liderul PL, prezent și el la înmormântarea colegului, a evitat să vorbească despre acest caz tragic: „Sunteți a doua domnișoară care nu aveți răbdare, să nu mai spun altceva. Vă rog lăsați-mă în pace și pe urmă am să vorbim”.

„O să lăsăm să se așeze lucrurile, și vom încerca să analizăm toate circumstanțele acestei chestiuni”, a menționat Valeriu Munteanu, vicepreședinte PL.

Procurorii municipiului păstrează tăcerea, spunând că așteaptă rezultatele expertizei medico-legale. Pe cazul dat a fost intentat un dosar penal pentru determinare la sinucidere. Primarul de Sângera, Mihai Lari, și-ar fi pus capăt zilelor, împușcându-se în cap, în curtea casei sale, cu un pistol de model Baikal pe care îl deținea legal. Oamenii legii spun că examinează toate versiunile, însă cea de bază este suicidul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram