/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Sheriff, eliminată din Liga Campionilor. Tiraspolenii au pierdut duelul cu azerii de la Karabach

02 august 2017, ora 19:09

Chiar dacă atacantul Vitalie Damașcan s-a remarcat prin câteva ocazii la poarta rivalilor, acesta nu a reușit să înscrie. Primii care au deschis scorul au fost azerii în ultimul minut al primei reprize, după ce Dino Ndlovu s-a distrat cu defensiva tiraspoleană, reușind să-l învingă fără mari probleme pe portarul Mikulik.

Cel care a risipit speranțele galben-negrilor a fost Michael, care a dublat avantajul pentru Karabach, în minutul 86. Golul de onoare al tiraspolenilor a venit în ultimul minut de joc, după ce Badibanga a transformat o lovitură de la 11 metri.

„În prima repriză am putut să marcăm un gol și jocul avea să decurgă altfel”, a menționat Roberto Bordin, antrenor Sheriff.

„Vreau să menționez că a fost un meci foarte dificil, Sheriff a fost un adversar incomod pentru noi, cred că a fost unul dintre cele mai grele meciuri din competiție”, a spus Qurban Qurbanov, antrenor Karaback.

Sheriff își pune speranțele deja în faza play-offul Ligii Europa. Campioana Moldovei își va afla adversarul vineri, 4 august, când va avea loc și tragerea la sorți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram