/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Șofer de pe ruta Chișinău-Paris, prins la frontieră cu document românesc falsificat

missing
03 august 2017, ora 11:42

Cazul a fost semnalat în seara zilei de 2 august, în cadrul formalităților de trecere a frontierei de stat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Deși moldoveanul avea documentele de călătorie în regulă, comportamentul acestuia a dat de bănuit când a fost întrebat de angajații Poliției de Frontieră dacă deține și alte acte sau lucruri de declarat. Urmare, bărbatul a fost verificat suplimentar și în portmoneul personal s-a depistat o carte de identitate, eliberată de autoritățile române pe numele acestuia, care prezenta semne vădite de falsificare.

Persoana în cauză s-a abținut să dea declarații vizavi de falsul depistat în document.

Pe faptul dat, polițiștii de frontieră au dispus reținerea cărții de identitate și transmiterea acesteia către expertiză, dar și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în documentele oficiale. Cetățeanului moldovean i-a fost permisă trecerea frontierei de stat.

Foto: poliția de frontieră

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram