/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Manchester United, gata de super-cupa Europei! Elevii lui Mourinho au trecut de Sampdoria cu 2-1

missing
03 august 2017, ora 20:18

Italienii au început mai în forță amicalul, remarcându-se cu câteva ocazii la poarta adversă. Totuși, cei care au deschis scorul au fost elevii lui Mourinho, care și-au surprins adversarii pe contraatac, deschizând scorul în minutul 9 prin Mkhitaryan.

Sampdoria a avut o singură fază periculoasă, în minutul 63, care și s-a încheiat cu gol. Praet a fost cel care a restabilit egalitatea. Nu a fost însă să fie. Cu doar 10 minute înainte de final, Mata a marcat făcut scorul de 2-1 pentru englezi, care a și fost final.

Astfel, Manchester United se află la cea de-a 5 victorie din 7 partide amicale din această vară și țintește Supercupa Europei, împotriva clubului Real Madrid, care se va disputa în Skobje, Macedonia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram