/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Noi detalii în dosarul lui Igor Vengher, tânărul care a împușcat în aer la o terasă din Capitală

missing
03 august 2017, ora 19:31

Acest filmuleț a fost trimis experților pentru a se expune, în baza imaginilor, dacă individul a folosit o armă traumatică sau una cu gloanțe de luptă.

„Filmulețul video a fost expediat către experți pentru a fi vizionat și am solicitat să se expună dacă împușcăturile au fost efectuate din arma de foc sau din arma pneumatică. Au fost audiate două persoane în calitate de bănuit, persoane care au efectuat împușcături”, menționează Eremciuc Roman, șef al Procuraturii Botanica.

În același timp acuzatorul a declarat că, în cadrul anchetei, oamenii legii au ridicat de la unul dintre bănuiți două arme care, la fel urmează, a fi supuse expertizei balistice. În urma rezultatelor, procurorii vor decide dacă vor expedia sau nu în instanță dosarul, intentat pentru huliganism agravat.

Urmărirea penală a fost pornită după ce acum câteva săptămâni pe rețele de socializare a apărut un filmuleț în care un tânăr s-a urcat pe o masă și a împușcat de câteva ori. Tânărul a fost dus la audieri în timp ce încerca să zboare la Moscova. El riscă până la 7 ani de închisoare. Mama tânărului, Ala Vengher, care este și proprietara localului în care a avut loc incidentul, a declarat pentru TV8 că nu comentează situația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram