/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Un depozit de muniții, aruncat în aer. Doi oameni și-au pierdut viața, iar alți 60 au fost răniți

missing
03 august 2017, ora 20:04

Un depozit militar din Abhazia a fost mistuit de flăcări după ce o explozie s-a produs din motive necunoscute. Două femei din Sankt-Peteresburg au decedat din cauza rănilor grave. Între timp, 60 de persoane dintre care jumătate sunt de origine rusă au fost rănite.

În apropierea depozitului se afla o sursă de apă minerală și era considerată o destinație preferată a turiștilor ruși, în deosebi. Autoritățile locale au declarat că depozitele bazei militare ruse, aflate în preajma deflagrației, nu au fost afectate. În urma incidentului 27 de persoane au fost spitalizate, iar poliția investighează cazul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram