/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ O echipă lucrează pentru a repara porțiunea de carosabil deformată pe traseul Chișinău-Cimișlia

04 august 2017, ora 17:21

Muncitorii speră că vor reuși să repare porțiunea integral, astfel încât până la sfârșitul zilei, drumul să nu prezinte pericol. Aceștia au dezbătut stratul de beton și urmează să aplice stratul de asfalt. Dincolo de lucrările de reparație, pe traseu se circulă ușor.

„De la căldurile mari, plițile se dilată și ele în jos nu se duc, dar se defectează în sus. Astăzi de la 7 muncim mai departe pentru înlăturarea defectului. Dezbaterea betonului, amenajarea stratului de jos și deasupra se pune asfalt”, a spus Nicolae Lavric, Șef al filialei Căinari, S.A. Drumuri Căușeni.

„Sunt impuse restricții de circulație de la ora 10:00 până la ora 20:00. Este strict interzisă circulația transporturilor de mare tonaj pe întreg teritoriul țării. Toate sectoarele de drum sunt monitorizate, iar, după caz, se intervine”, a menționat Sergiu Căpătână, Șef al Serviciului Operativ, Administrația de Stat a Drumurilor.

Menționăm că, restricția de circulație va fi valabilă atâta timp cât temperaturile de afară vor depăși 30 de grade Celsius.

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram