/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Trupa Linkin Park a intrat în topul celor mai bine vândute albume după moartea solistului

04 august 2017, ora 08:11

Cel mai recent album al californienilor, „One More Light”, lansat la mijlocul lunii mai, a urcat de pe locul 17 pe locul 4 în clasamentul lansat miercuri care include vânzările de vineri până joi.

În ceea ce privește „Hybrid Theory”, primul album al trupei, lansat în 2000 și vândut în peste zece milioane de exemplare, acesta a fost propulsat de pe locul 27 pe locul 8, după ce Chester Bennington a fost descoperit spânzurat la 21 iulie, în dormitorul casei sale dintr-o suburbie a Los Angeles-ului.

Dovadă că popularitatea trupei a depășit cu mult Statele Unite — cântecul „Numb”, de pe albumul „Meteora”, lansat în 2003, a ajuns recent pe primul loc în topul celor mai descărcate melodii în Singapore și Hong Kong.

Revenind la topul celor mai bine vândute albume din SUA, artista americană Lana Del Rey domină acest clasament cu recent lansatul „Lust for Life”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram