/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Cercetat penal pentru că ar fi întreținut raport sexual forțat și în mod pervers

04 august 2017, ora 10:04

Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii curent, la domiciliul victimei, când individul ar fi intrat în ospeţie, întrucât se cunoşteau. Conform datelor acumulate până în prezent de către poliţişti, individul ar fi agresat-o fizic şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale, manifestate prin acţiuni perverse.

A doua zi, individul a fost localizat şi încătuşat de poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare. În temeiul materialului probatoriu acumulat s-a decis reţinerea bănuitului pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal conform art.175 ”Acţiuni perverse” Cod penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Cazul se documentează de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Râşcani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram