Alina Electronic, una dintre cele mai mari și vechi rețele de magazine de electrocasnice din Republica Moldova anunţă despre vânzarea stocurilor şi lichidarea magazinelor.

„În legătură cu închiderea magazinelor, Alina Electronic anunțã lichidarea totalã a stocurilor. Au mai rămăs doar câteva zile de vânzare totalã, grăbiți­vă sã procurați cea mai bunã tehnicã la cele mai mici prețuri”, îndeamnă un anunţ postat de proprietari pe pagina web şi pe reţelele sociale, scriu cei de la mold-street.com.

Reprezentanții companiei au refuzat să explice cauzele ce au dus la o astfel de decizie. „E o informaţie confidenţială”, ne-­a declarat la telefon managerul unui magazin din această reţea.

Proprietarul reţelei Alina Electronic este firma ICS AV Electronic SRL, care are un singur asociat Mihail Aronov din Rusia.

Reţeaua, care deţinea în 2013 18 magazine de electronice şi electrocasnice și era unul dintre cei mai mari contribuabili la buget, se confruntă cu probleme deja de câţiva ani.

La începutul anului 2014, Alina Electronic şi­-a schimbat denumirea în Mobitech Group. Rebrandingul însă a fost destul de straniu şi fără vreo comunicare şi argumentare. Potrivit unor surse, la mijloc putea fi şi un litigiu între acţionari, dar şi intenţia de a fuziona cu altă companie de pe piaţă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!