/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

The Motans, singurul artist din Moldova care va urca pe scena grandiosului festival UNTOLD

missing
05 august 2017, ora 10:06

La actuala ediţie a festivalului vor cânta peste 200 de artişti şi trupe, din ţară şi străinătate, printre care şi Armin van Buuren, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tinie Tempah, Afrojack sau Hardwell.

Denis Roabes, solistul proiectului The Motans, este singurul moldovean care va concerta în aceste zile la celebrul festival. Trupa sa va urca pe scena Forest de la UNTOLD, duminică 6 august.

The Motans a luat naștere la Chișinău în septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri.

The Motans a apărut din necesitatea de a crea ceva special, din dorința de a reda o muzică diferită care transmite emoții, stări.

Denis face muzică din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar cântă la chitară de peste 10 ani.

Muzica The Motans se încadrează în stilul muzical denumit de către artist “rhythm and soul”.

Single-ul “Versus” a fost imediat apreciat de oameni pe YouTube, iar colaborarea cu Delia pentru “Weekend” a fost pe locul 1 pe radio și televiziunile muzicale din România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram