Festivalul UNTOLD adună sute de mii de oameni din toată țara la Cluj, pentru a urmări show-urile celor mai cool artiști ai momentului, DJ cunoscuți în toată lumea. Evenimentul se desfășoară între 3 – 6 august, organizatorii estimând că vor participa în cele patru zile peste 320.000 de persoane. Festivalul are un buget de 10 milioane de euro.

La actuala ediţie a festivalului vor cânta peste 200 de artişti şi trupe, din ţară şi străinătate, printre care şi Armin van Buuren, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tinie Tempah, Afrojack sau Hardwell.

Denis Roabes, solistul proiectului The Motans, este singurul moldovean care va concerta în aceste zile la celebrul festival. Trupa sa va urca pe scena Forest de la UNTOLD, duminică 6 august.

The Motans a luat naștere la Chișinău în septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri.

The Motans a apărut din necesitatea de a crea ceva special, din dorința de a reda o muzică diferită care transmite emoții, stări.

Denis face muzică din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar cântă la chitară de peste 10 ani.

Muzica The Motans se încadrează în stilul muzical denumit de către artist “rhythm and soul”.

Single-ul “Versus” a fost imediat apreciat de oameni pe YouTube, iar colaborarea cu Delia pentru “Weekend” a fost pe locul 1 pe radio și televiziunile muzicale din România.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!