Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează, pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Tineretului. Evenimentul se va desfășura pe data de 12 august, strada pietonală Eugen Doga, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.

Festivalul Tineretului reprezintă puntea de legătură dintre tineri, organizații necomerciale, instituții de stat, agenți comerciali, etc. Astfel, prin intermediul acestui eveniment, actorii implicați pot discuta, identifica principalele probleme și soluțiile acestora, pot aduce pe agenda autorităților prioritățile și interesele tinerilor, fiind încă un motiv în plus de a se bucura de tinerețe.

Și de această dată te așteaptă activități pe măsură: mai multă muzică, distracție, târguri, dar și paneluri și ateliere trebuincioase. În cadrul festivalului veți avea posibilitatea să aflați mai multe detalii privind candidatura orașului Chișinău pentru titlul de capitală europeană în anul 2020, la standul destinat acestuia.

La festival vor fi prezente 50 de organizații, iar una dintre activități va fi o discuție-panel, la care vor lua parte și reprezentanți ai ministerelor de resort. Subiectul acesteia este „Educația interculturală și participarea tinerilor – tactici în prevenirea și soluționarea pașnică a conflictelor”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!