Autoritățile din cadrul Primăriei Municipale Chișinău anunță că au mai rămas a fi restabilite 10% din rețelele de iluminare stradală, acestea aflându-se în sectorul Botanica al capitalei.

Autoritățile au ținut să puncteze că rețelele au fost restabilite pentru a le aduce la o stare funcțională, nu făcute de la zero. Începând cu luna septembrie acestea se vor ocupa masiv instalarea becurilor pentru ca, ulterior, străzile să fie iluminate.

Menționăm că, acțiunile de reabilitare a rețelelor au început în urma intemperiilor care au avut loc în luna aprilie. Cele mai afectate sectoare la acest capitol au fost Râșcani și Botanica.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!