Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Chișinău: A început evaluarea proiectelor finanțate din bugetul civil. Cea mai mare parte sunt destinate sectorului Rîșcani

07 august 2017, ora 11:32
Distribuie:

Majoritatea proiectelor înscrise în concursul primăriei pentru a primi finanțare sunt cu privire la aspectul inestetic al orașului, iar o mare parte dintre ele sunt predestinate sectorului Râșcani. Aceste informații au fost comunicate astăzi, în cadrul ședinței Comisiei de evaluare a proiectului privind bugetarea civilă în municipiul Chișinău.

Astfel, începând cu data de 1 septembrie până pe data de 15 septembrie, toți locuitorii municipiului Chișinău vor fi invitați să voteze propunerile de proiect calificate eligibile. Aceștia vor putea vota atât fizic la primărie, cât și online. Fiecare persoană va putea vota un proiect mare și unul mic.

După procesul de votare, în perioada 15 septembrie 30 septembrie, se preconizează totalizarea rezultatelor, anunțarea proiectelor câștigătoare, astfel ca de pe data de 1 octombrie și până la sfârșitului anului proiectele să fie implementate.

Proiectele urmează a fi postate pe siteul chisinau.md în zilele care urmează.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram