/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Din 14 august, Rusia impune operatorilor de transport moldoveni sistemul de autorizații

07 august 2017, ora 07:00

Pentru evitarea stopării unităților de transport pe teritoriul Federației Ruse, A.A. „ANTA” atenționează operatorii de transport despre condiția obligatorie de utilizare a autorizațiilor rusești începând cu 14 august 2017.

Autorizațiile pentru efectuarea transportului rutier de mărfuri vor fi eliberate la ghişeul unic al Agenției din data de 08 august 2017, conform prevederilor Regulamentului privind eliberarea şi utilizarea autorizaţiilor de transporturi rutiere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.257 din 28 aprilie 2017.

În ceea ce privește efectuarea transportului rutier de persoane prin servicii ocazionale pe teritoriul Federației Ruse, menționăm că autorizațiile respective nu au fost transmise de către Ministerul Transporturilor al Federației Ruse. Prin urmare, A.A. „ANTA” atenționează operatorii de transport să evite planificarea curselor ocazionale până la recepționarea autorizațiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram