Construcția unui azil pentru animale domestice abandonate, instalarea unui acoperiș pentru cinematograful de vară, procurarea și amplasarea unui pian într-un spațiu public, crearea unor broderii de scară mare pe fațadele clădirilor abandonate și reamenajarea mai multor curți și crearea spațiilor de joacă pentru copii. Acestea sunt câteva dintre proiectele înscrise pentru a primi finanțare din bugetul civil și care se află acum în proces de evaluare.

Majoritatea proiectelor înscrise în concursul primăriei pentru a primi finanțare sunt cu privire la aspectul inestetic al orașului. Astfel, începând cu data de 1 septembrie până pe data de 15 septembrie, toți locuitorii municipiului Chișinău vor fi invitați să voteze propunerile de proiect calificate eligibile. Aceștia vor putea vota atât fizic la primărie, cât și online.

Prezentare Rezultate Bugetare Civila by Vitalie Sprinceana on Scribd

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!