/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Șase creatori de modă din Moldova își vor vinde produsele în mai multe țări din UE

07 august 2017, ora 10:44

Colecțiile a șase creatori de modă – „Georgette”, „EHO”, „Julia Allert”, „Nikita Rinadi”, „Cocsinelle” și „Ana Popova” și-au expus produsele la două standuri, unul pentru îmbrăcăminte și altul pentru accesorii. Produsele au obținut atât aprecierea comercianților, designerilor și experților, cât și a presei. La finele expoziției, marca autohtonă de îmbrăcăminte pentru femei „Julia Allert” a intrat în Top 10 branduri care a atras atenția la Pure London Trade Show.

Pure London este una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar, care se desfășoară de 2 ori pe an. La ediția curentă, care a avut loc în perioada 23-25 iulie 2017, au fost expuse circa 700 branduri de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte și accesorii.

MIEPO are drept obiectiv acordarea de suport antreprenorilor interesați să-și promoveze produsele pe noi piețe, să dezvolte exporturile, să stabilească parteneriate investiționale cu companiile străine. Până la sfârșitul anului, MIEPO va co-finanța participarea producătorilor autohtoni din domeniul industriei ușoare la alte 10 târguri și expoziții internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram