Companiile moldovenești, care au participat, cu suportul financiar al MIEPO și USAID, la una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar – „Pure London”, au revenit în țară cu 18 contracte semnate. Acestea își vor comercializa produselor pe piețele Marii Britanii, Spaniei, Irlandei, Canadei, Belgiei.

Colecțiile a șase creatori de modă – „Georgette”, „EHO”, „Julia Allert”, „Nikita Rinadi”, „Cocsinelle” și „Ana Popova” și-au expus produsele la două standuri, unul pentru îmbrăcăminte și altul pentru accesorii. Produsele au obținut atât aprecierea comercianților, designerilor și experților, cât și a presei. La finele expoziției, marca autohtonă de îmbrăcăminte pentru femei „Julia Allert” a intrat în Top 10 branduri care a atras atenția la Pure London Trade Show.

Pure London este una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar, care se desfășoară de 2 ori pe an. La ediția curentă, care a avut loc în perioada 23-25 iulie 2017, au fost expuse circa 700 branduri de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte și accesorii.

MIEPO are drept obiectiv acordarea de suport antreprenorilor interesați să-și promoveze produsele pe noi piețe, să dezvolte exporturile, să stabilească parteneriate investiționale cu companiile străine. Până la sfârșitul anului, MIEPO va co-finanța participarea producătorilor autohtoni din domeniul industriei ușoare la alte 10 târguri și expoziții internaționale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!