Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

social

Un armean și rus prinși în apele râului Prut. Au vrut să treacă ilegal frontiera de stat

07 august 2017, ora 13:34
Distribuie:

La sfârșitul săptămânii trecute, angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Leușeni” au fost informați de către populația locală despre faptul că doi bărbați străini se interesau cum să traverseze frontiera, prin ocolirea punctului de trecere din proximitate. Operativ, au fost intensificate măsurile de control și supraveghere a graniței moldo-române, grupa de intervenție din cadrul Sectorului acționând conform competențelor în zona de responsabilitate.

Urmare, în apele Prutului au fost depistate două persoane, iar pe mal bunurile personale, haine de schimb și obiecte igienă. Întrucât cei doi bărbați nu au putut justifica prezența în zona de frontieră, au fost conduși la sediul Sectorului, pentru continuarea cercetărilor. Verificările adiționale au scos la iveală că este vorba despre un cetățean al Armeniei de 29 de ani și un cetățean al Federației Ruse de 49 de ani. Bărbații s-au abținut de a da declarații vizavi de intențiile acestora privind trecerea frauduloasă a graniței, prin înot râul Prut.

Acum cei doi cetățeni străini, reținuți pentru 72 de ore, sunt cercetați pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram