Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadâr-Lunga, a fost reținut, fiind suspectat de tâlhărie. La moment, suspectul este arestat pentru 30 de zile. Reținerea a avut loc la 26 iulie 2017, după ce în cadrul Inspectoratului de poliție Ceadâr – Lunga a parvenit o sesizare din partea unui proprietar al unui magazin alimentar. Acesta, a povestit polițiștilor precum că în seara zilei de 23 iulie curent, o persoană necunoscută, deghizată și înarmată cu un pistol de model neidentificat a pătruns în magazinul alimentar, unde a amenințat cu pistolul vânzătoarea și a solicitat mijloacele financiare.

Vânzătoarea a refuzat să transmită banii, solicitând ajutor prin intermediul telefonului mobil, ulterior, suspectul a fugit de la locul comiterii infracțiunii, nefinisând acțiunile sale criminale.

În urma investigațiilor efectuate de către ofițerii Direcției „Sud” a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție din Ceadâr-Lunga și DP a UTA Găgăuzia, sub conducerea procuraturii raionului Ceadâr – Lunga, au identificat și reținut autorul infracțiunii.

Suspectul, s-a dovedit a fi un locuitor a raionului Ceadâr – Lunga neangajat în câmpul muncii. Acesta își recunoaște vina.

Urmare a perchezițiilor efectuate, a fost depistată o armă și hainele cu care a fost îmbracat suspectul în timpul infracțiunii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor art. 188 alin. 2 Cod penal ”Tâlharia”. Dacă tânărul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de la 8 la 10 ani privațiune de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!